Lad os hjælpe dig!

Kontakt os nu

YDELSER

prikker-1

RS Regnskabsservice tilbyder flere forskellige ydelser. Du kan vælge alt fra kortvarig rådgivning til komplet økonomistyring af din virksomhed.

Administration

I en virksomhed med fart over feltet, kan det være irriterende for dig at skulle bruge tid på administration. Vi ønsker, at du udnytter din tid bedst muligt. Derfor tager vi os gerne af bogføring, løn og betalinger og alle de ting, der kan være svært for dig at overskue. Vi kan klare alt inden for økonomistyring og dermed spare dig for mange arbejdstimer.

Regnskab

Hvad enten du driver din forretning i selskabsform eller som en enkeltmandsvirksomhed, sørger vi for, at du kommer i mål med årsrapporten og selvangivelsen. Vi tager os af alle aspekter inden for rapportering til det offentlige, banker, bestyrelse og andre interessenter.

Rådgivning

Har du brug for rådgivning, kan vi hjælpe dig på en lang række områder. Vi hjælper blandt andet nystartede iværksættere med råd om selskabsstruktur, første lønudbetaling og forskudsopgørelse. Derudover hjælper vi virksomheder, der har brug for rapportering til bestyrelsen. Sidst men ikke mindst kan vi også assistere med rådgivning til private – herunder forældrekøb.