ydelser

Vi tilbyder en lang række af ydelser, som kan spare dig for en masse tid i det daglige. Vi kan ikke alene hjælpe dig med at kvalificere og kvalitetsstemple dit regnskab eller din daglige bogføring, men også med at optimere forretningsgangene i din virksomhed. Lader du os gøre det, som vi er bedst til, får du frigivet mere tid til det, som du er bedst til. Vi har adresse på Sydsjælland, men vi hjælper virksomheder med deres bogholderi over det meste af Sjælland.

Outsourcing af bogholderi

Har du en følelse af, at du skal løbe meget stærkt i det daglige for at få alt i din virksomhed til at løbe rundt? Så vil det være en stor lettelse for dig at outsource dit bogholderi og din lønadministration til os. Vi håndterer præcis de opgaver, som du gerne vil have os til, og det betyder, at du får frigivet masser af tid til at sætte andre flueben på din to-do-liste.

Læs mere

Årsregnskab og selvangivelser

Har du brug for hjælp til at komme i mål med dit årsregnskab eller din selvangivelse? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan få professionel hjælp til alt, der vedrører dit årsregnskab eller din selvangivelse, og få kompetent rådgivning med på vejen. Så behøver du hverken bekymre dig om rapportering til det offentlige, banker, bestyrelse eller andre interessenter.

Læs mere

Økonomisk rådgivning til virksomheder

Har du brug for økonomisk rådgivning, når det kommer til analyse af dine nøgletal? Eller vil du gerne have hjælp til rapportering til bestyrelsen i din virksomhed? Vi er eksperter i at rådgive store som små virksomheder i alle aspekter inden for virksomheder og økonomi, og vi hjælper også gerne dig på vej.

Læs mere