Outsourcing af bogholderi

Vil du gerne slippe for at skulle bruge tid i det daglige på debitoropfølgning, kreditorbetalinger i banken, bogføring af bilag og andet, der har med dit bogholderi at gøre? Hos RS Regnskabsservice er vi sat til verden for at gøre din hverdag nemmere. Vi er en mindre virksomhed, der beskæftiger os med bogholderi i København og på den resterende del af Sjælland. Vores kunder spænder vidt, og vores ydelser henvender sig til både den mindre og større virksomhed.

Hvorfor skal du vælge os som dit bogholderi?

Vores fokus ligger ikke alene på at udføre de opgaver, som du skal have løst i forbindelse med bogholderi og lønadministration. Vi har også fokus på, hvordan vi kan optimere arbejdsgangene bedst muligt med de rette processer og systemer, så dit bogholderi kan blive varetaget på den mest effektive og tidsbesparende måde. Det, mener vi, er det bedste for din virksomhed, og det vil også være det mest besparende for dig på den lange bane.

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med?

 • Debitorstyring (herunder fakturering af kunder samt opfølgning på betalinger og bogføring heraf)
 • Kreditorstyring (herunder kontering og betaling af fakturaer samt korrespondance med leverandører)
 • Lønkørsel og øvrig lønadministration
 • Ugerapporter eller månedsrapporter
 • Afstemninger og indberetninger

Outsourcing af bogholderi og optimering af din virksomhed

Det er typisk virksomheder, der har en interesse i at kende til sin økonomi og gerne vil vide, hvordan virksomheden performer og kan optimeres, som vælger at outsource deres bogholderi til os. Vi vil nemlig også kunne hjælpe dig og din virksomhed med en dybere økonomiforståelse og optimering.

Vores kompetencer ligger ikke alene inden for bogholderi og lønadministration, men vi kan også tilbyde dig revisorbistand og andre former for økonomisk rådgivning. Kompetencerne inden for vores medarbejderstab ligger både inden for bogholderi, revisorbistand og controller-opgaver.

Vi kan altså ikke bare håndtere dit regnskab og din bogføring i det daglige, men også lave en grundigere og mere dybdegående analyse af, hvordan det går med din forretning, og hvordan nøgletallene udvikler sig. Vi brænder for at hjælpe dig med optimering og blive en integreret del af din virksomhed. Næsten som var den vores egen.

Skal vi tage en snak?
  Min henvendelse vedrører:

  “Vi tager os altid den nødvendige tid til dig, så vi kan sikre dig en detaljeret og fejlfri bogføring. Det gør vi, fordi vi brænder for at finde den mest optimale løsning til din virksomhed.”

  Rasmus Larsen
  Partner, RS Regnskabsservice